Nyhet! Vi har lansert anhukerkurs og stroppekurs som nettkurs

Nyhet! Vi har lansert anhukerkurs og stroppekurs som nettkurs

Vi er glade for å ha lansert et nytt nettkurs: “Anhukerkurs og stroppekurs – nettkurs”. Kurset bygger på vår lange erfaring med å holde anhukerkurs i klasserom. Kurset gir deltakeren opplæring i anhuking, stropping og signalgiving, som er avgjørende for sikker og effektiv håndtering av løfteoperasjoner.

Kurset dekker viktige aspekter ved anhuking og stropping, inkludert valg av riktig utstyr, sikre metoder for festing og løfting, samt korrekt signalgiving for å sikre kommunikasjonen mellom operatører og kranførere. Gjennom videoleksjoner og eksempler, vil deltakerne få en bedre forståelse for sikkerhet og god praksis på arbeidsplassen.

“Anhukerkurs og stroppekurs – nettkurs” er tilgjengelig på nett på tryggportalen.no, slik at deltakerne kan gjennomføre kurset på et sted og tidspunkt som passer dem best. Dette gjør det enkelt å integrere kurset i en travel arbeidsdag og uten reisekostnader.

For å lese mer og kjøpe tilgang til kurset på Tryggportalen klikk her Anhukerkurs og stroppekurs – nettkurs. Du får umiddelbar tilgang ved kjøp av kurset. Start i dag.
Om du ønsker kontakt med en rådgiver, kontakt vårt kundesenter på kundesenter@tryggkurs.no eller på telefon 21 54 40 10.

Handlekurv
SPRÅK
Skroll til toppen