Brukertips: Hvordan fjerne en deltaker og invitere en annen

Har det skjedd at du har invitert feil kollega til å være med på kurs på Tryggportalen, eller at du har tastet inn feil e-post adresse? Da får du et godt tips her.

Du må selvfølgelig gjerne ringe oss, men om du er typen som liker å ordne ting selv så kan du gjøre som følger. (Merk at om kurset er påbegynt så må du ta kontakt med oss på kundesenteret.)

Finn deltakeren du ønsker å fjerne/redigere:

Marker deltakeren. Legg merke til at du nå får opp et nytt menyvalg. Klikk på “Fjern bruker”, brukeren vil da fjernes fra gruppen og du får tilbake en lisens.

I en bedrift er det ofte flere som bestiller kurs; avdelingsledere eller ansatte med ansvar for HR, kompetanse eller HMS. Tryggportalen tilbyr et bredt spekter av nettkurs av høy kvalitet som den enkelte bedrift kan kjøpe inn enkeltvis eller i bulk. Slik kan nøkkelpersonell i bedriften selv administrere lisenser, melde ansatte opp til kurs og dele ut kursbevis – uten å måtte forholde seg til en eller flere eksterne kursleverandører.

SPRÅK
Top

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev med nyheter og aktuelt fra Tryggportalen